Merošina

Požar u distributivnom centru kod Aleksandrova

U požaru koji je sinoć oko 23,45 časova izbio na parkingu ispred sedišta kompanije „Frikom“, kod Aleksandrova, na starom putu Nišu-Prokuplje, potpuno je izgorelo šest kamiona hladnjača, a dva su oštećena. Uzrok požara je najverovatnije kratki spoj na utičnici kamiona.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je u momentu izbijanja požara na parkingu bio stražar koji je pokušao da ugasi vatru, ali nije uspeo.

„Nema sumnjivih okolnosti, požar je najverovatnije izazvao kratki spoj na utičnici iz koje se kamioni napajaju strujom, jer se radi o vozilima koja prevoze zaledjene proizvode. Požar se brzo širio sa sa jednog na drugi kamion jer su bili parkirani vrlo blizu, rezervoari su im bili puni goriva, a uz to je i duvao jak vetar“, rekli su u policiji.

Vatrogasci i policajci uspeli su da spreče širenje požara na ostale kamione i zgradu u kojoj je sedište „Frikoma“. U požaru je načinjena veća materijalna šteta, ali srećom niko nije povredjen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com