Hronika

Povređene tri putnice i šestogodišnji dečak

Tri putnice povređene su prilikom naglog kočenja autobusa gradskog prevoza, kod zgrade Osnovnog suda u Nišu, dok je šestogodišnji dečak povređen kada su se sudarila dva automobila kod Kvantaške pijace, saopštili su u niškoj Hitnoj pomoći.

Putnici S.S (17), K.V (63) i V.M. (30) su, na sreću, samo lakše povređeni kada je autobus koji saobraća po gradu, naglo zakočio, a u Direkciji za javni gradski prevoz kažu da su putnici osigurani i imaju pravo da potraže osiguranje.

“Oni su verovatno povređeni jer su u trenutku kada je autobus naglo zakočio, stajali i držali se za rukohvat”, kažu u Direkciji.

Prema rečima lekara u Hitnoj, lakše povrede glave zadobio je i dečak koji je bio u jednom od automobila koji su se sudarili kod Kvantaške pijace.

Nezgoda u kojoj su povređene putnice u gradskom autobusu dogodila se u utorak u 14 časova, a sudar kod Kvantaške pijace dogodio se nešto pre 19 časova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com