Promo

POVOLJNO! Na prodaju KUĆA i 2 apartmana na Zlatiboru

Na prodaju luksuzna kuća 132m2 sa 4 sobe i predivnim dvorištem, garažom i velikom terasom na Zlatiboru (Potoci). Građena je u planinskom stillu (kamen/drvo) sa velikim i lepo uređenim dvorištem.

CENA 150.000€


Prodaju se i dva LUX apartmana:

  • Nov luksuzan apartman od 40m2 sa dve sobe na Zlatiboru (Galens “Hotel Zlatibor” – Mountain Resort & Spa, kompleks ispirisan prirodom, luksuzom, lepotom i hedonizmom!) na drugom spratu kompletno namešten po najvišim najluksuznijim standardima!

Sa terase je pogled na deo jezera i borove šume! Kompleks se nalazi u samom centru Zlatibora preko puta jezera “Magnesium spa & fitness centar” predstavlja raj na 4000 kvadratnim metara. “Kalem by Zac Mountain Concept” i niz zanimljivih sadržaja u okviru kompleksa pružaju priliku za savršen odmor i hedonizam. Svaki vlasnik pored niz pogodnosti poseduje platinastu karticu!  Za svaku preporuku!

CENA 159.000€


  • Nov LUX apartman od 41m2 sa dve sobe u okviru kompleksa Zlatiborski konaci. Apartman se nalazi u trospratnoj zgradi sa liftom, preko puta recepcije.

Kompleks sadrži olimpijski bazen, kompletan Spa & Wellnes centar, dečiju igraonicu, restoran. Odlična investicija! Za svaku preporuku!

CENA 78.000€



Licencirani menadžer prodaje (licenca br. 481)

+381 60 52 52 227 Tanja Krstić

+381 61 61 444 24 Željko Lojanica

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com