Promo vesti

Povoljno i pouzdano do destinacije iz snova uz GALAXY TRAVEL!

Sećate li se kada ste, kao deca, vrteli globus i prstom nasumično određivali mesta koja morate obići „kada porastete“? Sve te destinacije iz snova, pouzdano i povoljno, u stvarnost pretvara jedna od najeminentnijih turističkih agencija u regionu GALAXY TRAVEL.

Galaxy Travel, zahvaljujući svojim zalaganjem, profesionalnošću i hiljadama zadovoljnih turista, postala je jedna od najprepoznatljivijih turističkih agencija.

Kolektiv Galaxy Travela čine stručne i prepoznatljive osobe, koje za Vas organizuju najpovoljnija putovanja, turističke ture, avio aranžmane i kongrese.

Evropske zemlje ili udaljena, egzotična mesta, od planinskih vrhova, do morskih plavetnila, na Vama je da samo odaberete destinaciju, a Galaxy Travel će se pobrinuti da dobijete pouzdarno i nezaboravno putovanje koje ćete pamtiti čitavog života.

GALAXY TRAVEL

Last minute, first minute, ali i u jeku sezone, povoljna letovanja, u svim najpoznatijim zemljama i na najpoznatijim morima, nešto čime se Galaxy Travel posebno ponosi i po čemu se jasno izdvaja!

GALAXY TRAVEL
Hajduk Veljkova 37 II – 4
018 252858
info@galaxytravel.co
FACEBOOK 

 

Vratite se u detinjstvo, „ubodite“ prstom destinaciju na globusu, spakujte kofere i neka magija putovanja krene uz GALAXY TRAVEL!

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close