Promo

Povoljno avionom na Maltu: Idealan osmomartovski poklon – AERO TURS

Neka kratak odmor na Malti bude osmomartovski poklon za damu kojoj želite da ugodite, jer najlepši poklon je putovanje i beg od obaveza, složiće se svaka žena. Niška agencija AERO TURS organizovala je boravak na Malti po veoma povoljnim cenama za sve one koji bi uoči Osmog marta otputovali i uživali u lepotama ovog rajskog skrovišta.

Osmomartovski odmor na Malti je planiran od 3. do 6. marta sa avionskim prevozom. Cena aranžmana obuhvata avionsku kartu, transfer do hotela i organizaciju putovanja kao i pratioca grupe.

Cena ovog aranžmana je od 198 evra a detalji i uslovi putovanja su na linku – MALTA 03.03.2023cenovnik3

Za više inforamcija o aranžmanu kontaktirajte AERO TURS NIŠ

Malta; Foto: PIxabay.com

Malta je dobila ime po Feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište, a vekovima je bila tvrđava. Malta se nalazi u Sredozemnom moru 96 km južno od Sicilije i 290 km severno od Afrike. U sastavu Malte ulaze i ostrva Gozo i Comino, kao i nenaseljena ostrva Cominotto i Fifla. Malta ima dugu istoriju, koja se prostire daleko u prošlost čak pre 4500 godina. Njen narod je jako pobožan, generacijama je gradio hramove i megalite teške i preko 50 tona, koji su čak stariji i od Egipatskih piramida. Na Malti su se godinama smenjivale razne civilizacije počev od Feničana, Grka, Kartaginjana, zatim vitezovi Sv. Jovana, Englezi i Nemci.

U program su na raspolaganju turistima obilazak SAN ANTON GARDENS, fakultativni izlet na ostrvo Gozo i obilazak Valete.

AERO TURS NIŠ
018/290 099
069/44 84 633
069/44 84 634
aeroturs@gmail.com

FACEBOOK + INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com