Društvo

POVODOM GRADSKE SLAVE: Nagrađene najuspešnije kompanije

Prvi put ove godine, Grad Niš organizovao je dodelu nagrada najuspešnijim kompanijama sa sedištem u Nišu. Nagrade su dodeljene u šest kategorija, od onih koji se tek probijaju na tržištu, do velikih uspešnih kompanija, udruženja i obrazovnih ustanova.

Nagradu „Car Konstantin i carica Jelena“ za najboljeg početnika dobila je firma Featherman wooden accessories, koja proizvodi aksesoare od plute i drveta.

Nagradu za najvećeg izvoznika dobila je kompanija Philip Morris Operations, a najveći poslodavac je Aster Textile, sa 630 zaposlenih.

Ove godine, priznanje za postignute poslovne rezultate dobile su tri kompanije – Put inženjering, Industrija mesa „Biftek“ i pekara „Branković“.

Nagradu „Car Konstantin i carica Jelena“ u kategoriji – aktivnosti na polju društveno odgovornog poslovanja dobio je Klub privrednika „Naisus“, a u kategoriji za izuzetan doprinos lokalnom ekonomskom razvoju dobio je Mašinski fakultet Niš.

U Gradskoj kući, nagrađene je pozdravio gradonačelnik Darko Bulatović, a dodelu je organizovala Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte (KLER), u sklopu obeležavanja slave Grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com