Magazin

Povlačenje sa tržišta proizvodne serije L2268A085 Zaječarskog piva 0.5l  

Obaveštava se javnost da se sa tržišta povlači proizvodna serija L2268A085 Zaječarskog piva u povratnoj staklenoj boci 0.5l, sa datumom isteka roka 24.3.2023. godine.

Na manjem broju boca obod grla je oštećen, što se može uočiti i dodatno odlomiti prilikom otvaranja.

Foto: Zaječarsko pivo

Prema navodima kompanije, većina proizvoda iz serije L2268A085 je povučena i do sada nije bilo reklamacija od strane potrošača na ovo oštećenje.

Procenjen broj oštećenih boca iz sporne serije L2268A085 koji se i dalje nalazi na tržištu je oko 35 komada. Ista je prevashodno distribuirana na području Vranja, Bujanovca, Vladičinog Hana i Surdulice.

Mole se potrošačikoji su kupili proizvod iz sporne proizvodne serije L2268A085 da isti ne konzumiraju i da kontaktiraju korisničku službu kompanije putem brojatelefona 0800003337 ili mejl adrese infosrbija@zajecarskopivo.com, kako bi dogovorili povraćaj proizvoda, koji će im tom prilikom biti zamenjen za novi.

Sve drugeproizvodne serije Zaječarskog piva u povratnoj staklenoj boci 0.5L su u skladu sa standardima kvaliteta i bezbednosti.

Iz kompanije navode: „Zdravlje i bezbednost naših potrošača su nam od najvećeg značaja i preduzimamo sve mere da osiguramo da se ova situacija reši u najkraćem roku. Poštovanje najviših standarda kvaliteta i bezbednosti proizvoda ostaje naš glavni prioritet. Iskreno se izvinjavamo našim cenjenim potrošačima i zahvaljujemo se na razumevanju i podršci.“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com