Virus KoronaZdravlje

Povećava se broj novozaraženih. Za poslednja 24 časa 3.257 pozitivnih

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su od poslednjeg izveštaja testirani uzorci 15.000 osoba, od kojih je 3.257 nalaza pozitivno na koronavirus.

Hospitalizovano je 3.727 osoba, pri čemu se na respiratorima nalazi 157 pacijenata.

U poslednja 24 časa od ove bolesti preminulo je 15 osoba, tako da je ukupan broj umrlih 4.366, a smrtnost je 0,99 odsto.

Od početka epidemije u Srbiji je testirano ukupno 2.873.176 osoba, a potvrđena su 442.853 slučaja koronavirusa, navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Da, sada nova tura sa velikim brojem zarazenih, sacekali ste lepo i dopustili zimovanja , sada su ona kriva i kafici, zasto ne upadate u kafane koje rade posle osam, sa utisanom muzikom i sa kljucem u bravi? Zato sto se to zna i zato sto i policija verovatno sedi u njima, i ako, neka sede i neka uzivaju ljudi, smucili ste vise sa koronom, neka se prave zurke i neka se kolektivno svi razbolimo i prelezimo je vec jednom.Kaznjavate neduzne, nemaju ljudi za hleba, a velike gradske face ne dirate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com