Servisne

Povećava se broj autobuskih linija zbog “Zadušnica”

JP Direkcija za javni prevoz grada Niša uvešće vanrednu liniju prema Novom groblju, u subotu 07. novembra, zbog obeležavanja velikog verskog praznika „Zadušnice”. Linija se uvodi zbog povećanih zahteva za prevozom, objašnjavaju u ovom preduzeću.

Na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L Trg Кralja Aleksandra – Novo Groblje koja će u periodu od 07:00 do 10:00 i od 13:00 do 15:00 časova saobraćati sa 4 vozila i intervalom od 11 minuta a u periodu kada se očekuje najveći broj putnika, od 10:00 do 13:00 časova, sa 6 vozila i intervalom od 7 minuta.

U istom periodu prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka biće pojačan i obavljaće se sa 4 (četiri) vozila i intervalom od 18 do 19 minuta.

Iz ovog preduzeća apeluju svim sugrađanima da za potrebe prevoza do Novog Groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com