KulturaMagazin

Potvrdjeno: Željko Vasić i Leksington na trgu u novogodišnjoj noći

Željko Vasić i pop grupa Leksington zabavljaće Nišlije u novogodišnjoj noći, izjavio je Srdjan Savić direktor Niškog kulturnog centra.

“Tender za izbor izvodjača završen je sa jednom prijavom i to beogradske agencije “Vranela” koja organizuje koncert Leksington benda i Željka Vasića. Pre ponoći nastupiće jedan izvodjač sa kojim će i biti odbrojavanje, a nakon ponoći drugi. Program će najverovatnije početi u 22 sata, ali ćemo detalje znati narednih dana”, istakao je Savić.

Prema njegovim rečima, prvobitno je planirano da za doček Nove godine bude utrošeno oko 10 miliona dinara, ali pošto se na tender javila agencija koja nije u sistemu PDV-a, troškovi će biti manji i iznosiće ukupno oko osam i po miliona dinara.

Foto: zeljkovasic.com

“Nastup i organizacija čitavog koncerta, odnosno dolazak muzičara, njihov smeštaj, ozvučenje, rasveta, bina i ostali prateći troškovi koštaće nešto više od sedam miliona dinara. Novom javnom nabavkom biće nabavljen vatromet, obezbedjenje koncerta i prateći poslovi sa komunalnim preduzećim, a to će koštati oko milion i po dinara”, istakao je Savić.

U Nišu se i proteklih dana nezvanično govorilo da će na trgu u novogodišnjoj noći nastupiti Leksington i Željko Vasić jer je u javnoj nabavci bilo navedeno da izvodjač treba da bude pevač popu pevač koji je dobio nagradu za pop album godine, bio proglašen za kantautora godine bar dva puta i nastupao na minimum pet festivala gde je makar jednom pobedio.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close