Hronika

Potvrđena optužnica protiv Džonića za trostruko ubistvo

Viši sud u Nišu, nepravosnažnim rešenjem, potvrdio je oputžnicu protiv Gorana Džonića iz aleksinačkog sela Moravac, osumnjičenog za trostruko ubistvo, u sticaju sa krivičim delima nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Viši sud je saopštio da nema mesta optužnici u odnosu na njegovog sina S.Dž, i da se protiv njega obustavlja krivični postupak zbog teškog ubistva u pomaganju u sticaju sa nedozvoljenom proizvodnjom i stavljanjem u promet oružja.

Goran Džonić će pred sudom će odgovarati za teško ubistvo brata od tetke Gorana (56), njegove supruge Gordane i ćerke Lidije Djokić (26).

Djokići su poslednji put vidjeni u noći izmedju subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Njihova ugljenisana tela pronadjena su 2. oktobra u ataru Moravca, a spaljeni automobil „folkasvagen pasat“ nedaleko od Tešice.
Svi dokazi za sada povezuju sa ubistvom samo Gorana Džonića.

Njegov DNK je na novcu i vreći sa 40.000 evra, iskopanoj iz voćnjaka kao i na pištolju koji je nađen sakriven nakon što je on ispričao policiji gde se nalazi, a za koji je balističkim veštačenjem utvrđeno da je iz njega ubijena porodica Đokić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com