Hronika

Potukli se prodavci ogreva na Kvantaškoj pijaci

Svadja izmedju dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu.

“Čovek je sedeo u kamionu i čekao da proda drva, a ovaj drugi je prišao i pitao zbog čega ga je juče psovao samo zato što je Rom. Posvadjali su se, i čovek je izašao iz kamiona i potegao nož, ali ga je ovaj drugi sačekao spreman i udario u glavu. Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svadja”, rekao je Nišlija koji se tu zatekao jer je želo da kupi ogrev.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali da im je prijavljeno “remećeno javnog reda i mira” na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom dogadjaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

“I.P. (61) je prijavio da ga je više lica napalo i verbalo vredjalo, a da ga je jedno od tih lica udarilo pesnicom u glavu, nakon čega se on branio. Bilo je obostranog vredjanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave”, kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu.

Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali “na crno” u 17 kamiona prevezu na stovarište Šumske uprave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com