Hronika

Potukle se svekrva i snaja, obe zatražile pomoć lekara

Sinoć oko 23 časova u porodičnoj kući u centru Niša došlo je do tuče svekrve i snaje, nakon čega su obe žene zatražile lekarsku pomoć.

Prema nezvaničnim informacijama, dve žene su se najpre vervalno sukobile, a rasprava je prerasla u tuču u kojoj je mlađa žena zadobila modrice i ogrebotine zbog kojih se sama javila dežurnoj ekipi u objektu Hitne pomoći, dok je starija žena zatražila pomoć lekara zbog uznemirenosti.

U policiji su potvrdili Niškim Vestima da im je incident prijavljen i da su intervenisali po službenoj dužnosti.

Obzirom da se je reč o porodičnom sukobu identitet učesnica sukoba nije obelodanjen, kao ni razlog za sukob. Pretpostavlja se da je tuča posledica višegodišnje netrpeljivosti između svekrve i snaje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Ima zaista nezobraznih snajki ALI sto Nis i jug Srbije ima bahate, samozive, bezobrazne, kvarne i nasilne svejrve mislim da ih nadaleko nema. Osim u Indiji. Tu smo slicni.

    1. Slazem se da ima raznih ljudi ali bitno je da se naglasi da je uloga muskarca u ovakvim situacijama kljucna. Moze se reci da je rec o sonji i edipovcu koji nema kontrolu nad svojim zivotom u ovom aspektu.

  2. Trebalo bi da svaki muskarac proceni koliko je spreman i spsoban da udje u brak bez mame!
    Edipovci, ostanite tamo gde ste, za sve ste iskljucivo vi krivi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com