Promo

Potrebni radnici za rad u Nemačkoj: Za bolju budućnost, učinite najbolji korak u karijeri

Prilika za odlicne rezultate

Preduzeću iz Nemačke, potrebni su radnici brojnih profila, poruka je jasna – postanite deo profesionalnog i stabilnog preduzeća.

POTREBNI SU: industrijski električari, električari kućnih instalacija, elektrotehničari, industrijski mehaničari, cevari, izometričari, varioci svih vrsta varenja, instalateri centralnog grejanja, vodoinstalateri, monteri ventilacijskih sastava i bravari.

“Unaprijedite svoje znanje, a mi ćemo prepoznati ono što vam je najvažnije. Vaše iskustvo, stručnost i zalaganje nagradićemo odličnim primanjima. Neto satnice je od 10-14,00 € – u zavisnosti od radnog iskustva”, poručuju posladavci.

Obezbeđen je prevoz a rad je predviđen u kvalitetnom i dinamičnom timu. Pokriveni su troškovi smeštaja u Nemačkoj. Ove radne pozicije pogodne su za sve one koji imaju EU papire i znanje nemačkog jezika.

Budi deo tima, prijavi se na oglas za posao 0049 1721758510

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Koliko zaradjujete po radniku? Prvu mesecnu platu? Sto je ovo postao dobar biznis. Nekada prekupci prodavali krompir a sada videli da je lakse sa ljudima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com