Društvo

Potrebna pomoć mladom niškom novinaru obolelom od leukemije

Aleksandru Nikoliću, 26-godišnjem sportskom novinaru iz Niša, nedavno je dijagnostifikovan tumor koštane srži i krvnih ćelija. Njegovi prijatelji otpočeli su ranije akciju prikupljanja novčane pomoći za Acino lečenje u inostranstvu u sopstvenoj režiji, a sada svi mogu da se priključe akciji slanjem SMS-a ili uplatom novca posredstvom Marine Adamović.

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći slanjem SMS-a sadržine “1” na 4141 do kraja maja, kada će Aca postati korisnik Humanitarne fondacije “Budi human”.

 

Foto: Sekcija sportskih novinara Niša

Popularni Bambi dugogodišnji je novinar sa uspešnim radom na mnogobrojnim portalima od kojih su jedan i Niške Vesti, a pored toga bio je član redakcija SDL-a, Južnih Vesti… Do nedavno je bio angažovan i kao dopisnik sportskog sajta SportJuga i kao član PR tima Amaterske Košarkaške Lige. Aca je i član Sekcije sportskih novinara Niša. Njegova uža specijalnost je košarka i veoma je talentovan i uspešan u izveštavanju sa košarkaških događaja, a da mu pomognemo da u tome i dalje bude najbolji potrebno je poslati SMS na 4141 i time će svako donirati po simboličnih 100 dinara za njegovo izlečenje.

Novac se od danas takođe može donirati kod Marine Adamović, u Banci dobročinstva u Obrenovićevoj ulici.

Za one koji nisu u mogućnosti da novac donesu lično, mogu poslati i preko Western Uniona iz inostranstva: Marina Adamović 18000 Niš, Srbija +381 61 321 48 93

Aleksandar je vedar i uvek nasmejan momak, pozitivnog duha, što će mu biti glavno oružje u ovoj životnoj borbi. Ipak, bez naše pomoći to će mu biti znatno teže. BUDIMO HUMANI!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com