Servisne

Potpuno zatvaranje saobraćaja u ulici Bulevar Nemanjića

Zbog izvođenja građevinskih radova, u sredu 21. aprila, doći će do potpunog zatvaranja saobraćaja u ulici Bulevar Nemanjića, saopštilo je JKP Direkciija za izgradnju grada Niša.

Automobili neće moći da se kreću od semaforske raskrsnice, odnosno od dela gde se ukrštaju ulice Bulevar Nemanjića i Pariske komune, do kružnog toka, odnosno raskrsnice Bulevar Nemanjića – Vojvode Mišića.

Saobraćaj će biti zatvoren u vremenskom periodu od 7 i 30 do 18 časova, zbog izvođenja građevinskih radova na asfaltiranju navedene deonice, kažu u Direkciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Zašto ovi stručnjaci iz direkcije ne zatvore saobraćaj od 23h do 05h ujutro?. Tako se radi svuda u normalnim gradovima koji imaju bar malo priučene ljude na takvim mestima. Dok takvi paraziti upravljaju direkcijom, zato će i ovalp da se radi. More marš bre!

    1. Zato sto radnicima onda moras da platis nocni rad, a to tamo neko u firmi mora da knjizi, a to nikada za prethodnih 30g nije radio, pa sto bi sad to ucio, tako da bolje ovako 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com