Politika

Potpredsednik Narodne stranke otvara kancelariju za prijem građana (VIDEO)

Potpredsednik Narodne stranke Đorđe Stanković saopštio je da će nakon što parlament bude konstituisan i on zvanično postane narodni poslanik otvoriti kancelariju za sve Nišlije gde će moći da razgovaju o problemima i predlozima. Kancelarija će biti otvorena od juna meseca svakog četvrtka.

Stanković kaže da vlast očigledno odugovlači izborni proces, jer izbori jesu završeni pre 52 dana, ali izborni proces je i dalje u toku, i dalje se održavaju izbori po malim opštinama u Srbiji.

“Vlast ne želi da vidi poslanike opozicije u skupštini, na ovaj način opstrujiše celu opoziciju, ali takođe i svakog meseca koji provode sami u skupštini, oni inkasiraju 700.000 eura, što je samo po sebi dovoljan razlog da nikada ne dovedu do kraja ove izbore”, kazao je.

Poziva sve građane Niša koji imaju predloge ili probleme u kojima može da pomogne da ih predlože.

“Obzirom da Niš ima sedam poslanika u novom sazivu parlamenta, tri iz SNS-a i četiri iz stranaka koje su predstavljale opoziciju, verujem da je važno da bez obzira na stranačku pripadnost, svi treba da branimo interese Niša. Tako da pre svega predlažem da se u toku sledeće nedelje održi prvi sastanak ovog tipa i da svi poslanici iz Niša rade u interesu grada. Znamo da je Niš i ranije imao svoje predstavnike, ali takođe znamo da su oni bili nevidljivi i smatram da je važno da to u ovom sazivu promenimo”.

Kancelarija će biti otvorena od juna meseca svakog četvrtka od 17 sati na Trgu Pavla Stojkovića 5/7.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com