Društvo

Potpisani dres Saše Stojanovića na licitaciji

Lokalna fondacija Niš pokreće niz licitacija za koje će poznate Nišlije, uspešni sportisti, umetnici, glumci, muzičari dati deo svoje opreme, rekvizita, značajnih stvari, a zainteresovani građani moći da licitiraju na fb stranici fondacije. Sredstva prikupljena ovim putem biće usmerena u fond kroz koji će biti podržane inicijative u Nišu u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja grada.

Za prvu licitaciju, koja će biti aktivna od 18. do 25. decembra, svoj dres je potpisao Saša Caki Stojanović, dugogodišnji igrač i legenda FK Radnički iz Niša.

“Pozivamo Nišlije, Meraklije da licitiraju u komentarima na fb stranici fondacije i svoju kolekciju obogate vrednim primerkom dresa fudbalera koji je fantastičnim igrama ostavio dubok trag u niškom fudbalu, a profesionalizmom dao izuzetan primer kako treba da se ponaša jedan vrhunski sportista”, navodi se u saopštenju Lokalne fondacije.

Foto: Lokalna fondacija Niš

I u narednom periodu, poznate Nišlije – uspešni sportisti, umetnici, glumci, muzičari daće na licitaciju deo svoje opreme, rekvizita, značajnih stvari za koje će zainteresovani građani moći da licitiraju na fb stranici Lokalne fondacije Niš.

Kupovinom nekog predmeta na licitaciji građani postaju donatori, a na taj način pomažu svom komšiluku, gradu, prijateljima, u misiji da svi zajedno gradimo lepši i prosperitetniji Niš! Informacije o svim donacijama i budućim realizovanim aktivnostima biće dostupne na našem sajtu www.fondacijanis.rs.

Početna cena na licitaciji za potpisani dres Saše Stojanovića je 3.000 dinara. Licitacija je otvorena do 25. decembra u 12 sati. Licitacija se odvija isključivo u objavi na fb stranici Lokalne fondacije Niš.

Lokalna fondacija Niš nastala je sa idejom da poveže ljude različitih interesovanja i profesija, omogući građanima Niša prostor za aktivno udruživanje i obezbedi podršku za rešavanje problema u lokalnoj zajednici koje građani ne mogu sami da reše. Ideja nam je da spojimo ljude koji imaju ideje sa društveno odgovornim kompanijama i ljudima koji imaju sredstva, vreme i znanje da te ideje sprovedu u delo.

Lokalna fondacija Niš funkcioniše uz podršku Trag fondacije.

“Cilj nam je da prikupimo 15.000 evra koje će nam Trag fondacija duplirati, a zatim ćemo tih 30.000 evra uložiti u zajednicu tako što ćemo dati podršku najboljim lokalnim inicijativama u našem gradu”, kažu u Lokalnoj fondaciiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com