Sport

Potpisan ugovor o organizaciji Kupa Koraća, Niš domacin naredne dve godine

Kup će biti održan od 15. do 18. februara 2023.  u Hali Čair

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović i gradonačelnica Dragana Sotirovski potpisali su danas u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog trurnira Kupa “Radivoj Korać”. Niš će naredne dve godine biti domaćin završnice nacionalnog kupa za košarkaše.

Karte će biti u prodaji već od petka. Gradonačelnica je objasnila da će se karte kupovati na onaj stari, oprobani način, online, a poslednjeg dana Kupa biće dostupne i na biletarnici Hale Čair.

Foto: J.M.

“Ove godine prvi put potpisujemo ugovor sa Košarkašim savezom Srbije na dve godine, za 2023. i 2024. godinu. Ova godina je posebna, ne samo zato što obeležavamo 18. put od kako se nacionalni Kup održava i na neki način i mi zajedno sa Kupom postajemo punoletni, već zato što ćemo ove godine obeležiti vek košarke u Srbiji. Nadam se da ćemo i ove godini biti dobri domacini. Zatim nam slede i dva značajna jubileja, 20 godina Kupa sa nazivom “Radivoj Korać”, a 10 godina kako se Žućkova levica dodelju najboljem klubu”, kazala je Sotirovski.

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog Saveza, istakao je da Grad Niš, grad košarke koji se jedini uredno javlja na konkurs i koji na vreme završava svoje obaveze.

“Apelujem na sve učesnike i navijače da fer i korektno navijaju za svoj Klub i da to bude praznik košarke, kao što i treba da bude”, kazao je Danilović.

“Radivoj Korać” biće organizovan od 15. do 18. februara 2023.  u Hali Čair.

Niš će ove godine po 18.put biti domaćin Kupa.

ODRŽAN ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA. Poznati četvrtfinalisti. Zvezda možda ne dolazi u Niš!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com