Hronika

Potegao srp na mladića zbog parking mesta (FOTO)

Svađa dvojice mladića oko parking mesta na Vizantijskom bulevaru kod parka Svetog Save danas oko 14,30 minuta završila se tako što je jedan od njih potegao srp i ubo drugog u leđa.

U Policijskoj upravi u Nišu su kazali da su se muškarci stari 31 i 27 godina najpre verbalno sukobili, a potom je stariji izbo drugog oštrim predmetom.

“Napadač je odmah uhvaćen, a povređeni mladić koji ima dve ubodne rane prebačen je u Klinički centar na lečenje”, izjavili su u policiji.

Očevici ovog nemilog događaja kažu da je mladić bio u veoma teškom stanju kada ga je zbrinula ekipa Hitne pomoći.

U Kliničkom centru saopštavaju da je mladić dobio dva uboda u grudni koš, i sa leve i sa desne strane, a nezvanično je oštar premdet kojim je uboden – SRP!

“Mladiću su drenirane rane, iskrvario je dosta i životno je ugrožen. Sledi dalja dijagnostika, ali zasada verovatno nema potrebe za operacijom”, saopštili su iz KC Niš.

Inače, ranjeni mladić nalazi se u reanimaciji Urgentnog centra, pa će verovatno biti prebačen u intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

O ovom događaju obavešteno je tužilaštvo, a istraga je u toku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com