Lica Niša

Posude za reciklažni otpad NIKO ne koristi. Ponovo ružna slika na Keju

Nišavski Kej ponovo prepun otpada. Ova slika ponavlja se iz vikenda u vikend, uprkos svim upozorenjima nadležnih, ali i samih stanara okolnih zgrada.

Za ovakvo ponašanje i ne brigu prema gradu u kome žive, građani krive uglavnom Komunalnu miliciju ili nadležno preduzeće, uprkos tome što u blizini njihovog omiljenog mesta za izlazak postoje tri nadzemna kontejnera u koja mogu da bace svoj otpad, ali i posude za reciklažni otpad.

Ove posude nalaze se na samom Keju. Jasno su označene čemu služe.

„Neke posude su tu i bile, dodali smo i nove i sada možemo samo da apelujemo na građane, naročito mlade koji se tu okupljaju da ambalažni otpad, plastične flaše, limenke, staklene flaše, odlažu u ove posude“, istakao je Saša Matić iz JKP „Mediana“.

On je istakao da  posude za ambalažni otpad stoje pored samog Keja već neko vreme, ali ih niko nije primetio. I dalje se otpad baca svuda, a najviše pored malih kanti za otpatke.

„Mi ćemo pratiti situaciju i ukoliko procenimo da se posude brzo pune, postavićemo ih još“, kazao je Matić Niškim Vestima.

Do tada nama ostaje samo da se nadamo da će posude za reciklažni otpad biti pune, a Kej čistiji. Posle ove objave možda te poude budu i primećene.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Ako mladi uveče na keju i dalje ostavljaju smeće treba im zabraniti okupljanje. Ne mogu da shvatim ovakvo ponašanje, nemaju osnovnu kulturu, kao da ne vole grad u kome žive.

  2. Dogod se ta površina čisti, biće tako. Prestanite da čistite, pa neka sede u smeću i očistiće sami, ili će prestati da bacaju. Nema druge ! ! ! ! ! !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com