Servisne

Postavljeni usporivači brzina pored škole i obdaništa u naselju Branko Bjegović

Sa ciljem da se poveća bezbednost dece i svih učesnika u saobraćaju, JКP „Parking servis“ – Niš je preduzeo mere, kako bi horizontalnom i vertikalnom signalizacijom bila obeležena „zona škole“ u naselju Branko Bjegović.

S obzirom na to da se u neposrednoj blizini puta, gde je frekventnost saobraćaja povećana, nalaze OŠ „Ivo Andrić“ i obdanište „Panda“, roditelji i meštani ovog niškog naselja smatrali su da je potreban povećan oprez prilikom dolaska i odlaska u školu ili vrtić.

Foto: JKP Parking servis

“U nastojanju da deca budu bezbedna, a roditelji manje zabrinuti, preduzete su potrebne mere, te su u zoni škole u Pribojskoj ulici postavljena dva prinudna usporivača brzine. Takođe, na ovom mestu sada se nalaze i odgovarajući saobraćajni znaci”, kažu u Parking servisu.

Radi povećanja bezbednosti, a na zahtev meštana, u naselju Branko Bjegović je urađen i pešački prelaz na raskrsnici u Humskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com