Servisne

Postavljeni stubići na igralištu u Mokranjčevoj

Novo košarkaško igralište u Mokranjčevoj ulici urađeno je u nameri da ovaj deo grada i mladi koji žive u okolnim zgradama imaju prostor na kome će moći da se zabave, igraju, treniraju ili otkrivaju svoje košarkaške talente. Međutim, mnogima je služilo kao parking prostor.

Foto: JKP “Parking servis”

Iz tog razloga, a na zahtev mnogobrojnih građana, postupajući po nalogu Direkcije za izgradnju grada Niša, ekipe JKP „Parking servis“ – Niš montirale su metalne saobraćane stubiće, kako bi time sprečili bahate vozače da svoje automobile parkiraju na igralištu, čija namena svakako nije da postane parking.

“Kako bi ovaj novosagrađen košarkaški teren služio nameni i kako bi omladina tog dela grada mogla nesmetano da obavlja sportske aktivnosti preduzeće je reagovalo u najbržem roku i postavljanjem saobraćajnih stubića onemogućilo prolaz automobilima do terena i parkiranje na istom”, kažu iz JKP “Parking servis”.

Foto: JKP “Parking servis”

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com