Društvo

Postani i ti deo Kreativnog karavana

Tražimo mlade ljude koji žele da pomognu socijalnim preduzećima da se razvijaju i rastu! Ukoliko se baviš kreativnim industrijama, studiraš ekonomiju, dizajn, arhitekturu, IT, na završnim si godinama studija ili si na početku karijere, a živiš na teritoriji Nišavskog okruga, onda je Kreativni karavan pravo mesto da pokažeš svoje veštine.

Pozivamo te da učestvuješ u jednogodišnjem projektu i sa vršnjacima iz Bugarske kroz intezivni program radiš direktno sa malim preduzetnicima kojima je potrebna tvoja pomoć.

Potrebno je da pošalješ popunjen formular najkasnije do 15. oktobra, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Tokom trajanja projekta učesnici Kreativnog karavana iz Srbije i Bugarske će proći kroz edukativni i praktični deo programa i raditi sa 10 preduzetnika iz obe zemlje.Ovaj program će pomoći preduzetnicima da unaprede svoj brend, marketing kampanju i biznis plan. Celokupan proces saradnje mladih kreativaca i preduzetnika biće sniman i emitovan na regionalnim televizijama u Srbiji i Bugarskoj.

Nakon isteka poziva kandidati sa najboljim aplikacijama biće pozvani na intervju.

Projekat „Kreativni karavan” ima za cilj podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije.

Deluje zanimljivo, čekamo tvoju prijavu!

Hajde da zajedno pokažemo kako kreativne industrije menjaju drušvo na bolje!

________________________________________________________________

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je UG Mladi ambasadori i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com