Društvo

Pošta nadoknađuje štetu Apelovčanima koji su ostali bez pošte

Stanovnici naselja Apelovac tokom čitavog februara nisu dobili poštu, jer je poštar čiji je reon ovaj deo grada, dao otkaz i iz samo njemu znanih razloga, poštanske pošiljke odneo sa sobom.

Tim povodom oglasilo se preduzeće “Pošta Srbije” i saopštilo da je pokrenulo postupak utvrđivanja činjeničnog stanja u vezi sa tim slučajem.

U saopštenju je rečeno da stanovnicima Apelovca tokom februara pošta nije isporučena
kao posledica jednostranog otkaza ugovora o privremenim i povremenim poslovima od strane lica angažovanog na dostavi pošiljaka.

„Pravna služba „Pošte Srbije“ preuzela je slučaj i u toku je postupak utvrđivanja odgovornosti svih aktera u ovom procesu. Radi potpunog sagledavanja situacije kontaktiran je i advokat korisnika iz naselja Apelovac. Ukoliko se eventualno utvrdi postojanje odgovornosti Pošte, odnosno da su korisnici eventualno pretrpeli štetu, biće preduzete odgovarajuće mere, a odgovorna lica će biti adekvatno kažnjena“, izjavio je v. d. direktora “Pošta Srbije” Zoran Đorđević.

Najavio da će raditi na na promenama sistema isporuka kako bi on postao efikasniji.

„Ove promene podrazumevaju i da će poštari biti adekvatno nagrađeni za svoj rad
i zalaganje“, izjavio je Đorđević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com