Promo

Poslovi u Nišu – poslovi.infostud.com

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu 15.04.2020. godine, prema podacima Infostuda, ima nešto više od 160 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Prema ponudama poslova koje se nalaze na portalu poslovi.infostud.com najveći broj je poslova u sferi IT i programiranja.

Traže se programeri koji rade u raznim programskim jezicima, kao i programeri koji bi radili na održavanju sajtova i sistema.

Pored toga, primetna je potreba radne snage u građevinarstvu: od građevinskih radnika, radnika različite struke, do inženjera.

Razne privatne firme traže radnike u sferi prodaje, rada u postrojenjima ili magacinima, a marketi traže radnike koji bi pakovali i raspoređvali robu i radili na kasi.

Strani jezici se traže za najrazličitije poslove, ugavnom u sferama marketina i podrške korisnicima, najtraženiji je englekski, ali i nemački i francuski jezik.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button