Promo

Poslovi u Nišu – poslovi.infostud.com

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu na kraju maja meseca 2020. godine, prema podacima Infostuda, ima 280 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Među poslovima koji se nude na portalu poslovi.infostud, nekoliko kategodija se posebno izdvajaju.

Programeri i IT stručnjaci. IT sfera je veoma zastupljena, a potražnja za programerima je velika. Traži se znanje rada u različitim programskim jezicima i za različite namene.

Od kako je krenuo rad u ugostiteljstvu primetna je potreba za radnicima. Veliki broj kafana, hotela, kafića, restorana traži šankere, konobare i kuvare.

Prodavnice i trgovinske radnje imaju veliku potrebu za zaposlenjem nove radne snage, tako da se nude posovi od rada na kasi, rada u magacinu do vozača.

Firme koje sa bave organizacijom prevoza robe u zemlji i inostranstvu traže dispečere. Za neke pozicije potrebno je odlično znanje engleskog jezika.

Sfera marketinga i prodaje je uvek aktuelna, tako da mnoge firme i dalje traže radnike za terensku, telefonsku prodaju i onlajn marketing.

Na gradilištima su potrebni graditelji i inženjeri, a postoji potražnja za radnicima i u ostalim strukama, različitog nivoa obrazovanja.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com