Promo

Poslovi Infostud – Veliki broj radnika trenutno se traži u Nišu

Veliki broj radnika trenutno se traži u Nišu. Traže se radnici sa visokom stručnom spremom ali i oni sa nižim obrazovanjem, radnici sa i bez iskustva.

Korporacije ali i male firme u potrazi su za novom radnom snagom a više o ponudi poslova  na sajtu poslovi.infostud.com >>>

Trenutno prema podacima Infostuda, ima oko 300 slobodnih radnih mesta u Nišu i bližoj okolini.

Bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Ponuda poslova na portalu poslovi.infostud, sredinom februara ove godine je slična onoj u ovom periodu lane, te se traže radnici za prodaju namernica, serviseri na terenu ali i IT stručnjaci, za kojima je i najveća potražnja.

Ono što se uvek traži jesu profesori engleskog koji mogu da rade i od kuće. Uvek su traženi farmaceuti i farmaceutski tehničari.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Da trazi se tacno je nek dovede VUCIC svoju rodbinu da radi za 30.000 i da bude smatran manje nego pas u koreanskim fabrikama
    Sve dobre i jake firme se otvaraju u Beogradu a ove za maltretiranje na Jugu Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com