Promo

Poslodavci u Nišu VAPE ZA RADNOM SNAGOM: Više oglasa na – POSLOVI INFOSTUD

Sve više slobodnih radnih mesta u Nišu i okolini

Traže se radnici za 428 radnih pozicija, upravo toliko oglasa možete da pronađete na sajtu za oglašavanje slobodnih radnih mesta poslovi.infostud.com.

Svakodnevno aktuelne male oglase za zapošljavanje možete da “prelistate” i na našem sajtu u rubrici PROMO u odeljku POSLOVI U NIŠU.

Traže se inženjere, web dizajneri kao i tehnička podrška. Veliki broj radnih mesta i pozicija može da se obavlja i od kuće, što je i naglašeno u oglasima.

Za pojedina radna mesta nije potrebno prethodno radno iskustvo ali je uvek dobrodošlo. Radne pozicije sa visokom stručnom spremom često zahtevaju i neke druge veštine, gde samo diploma nije dovoljna.

Kompanije i manje firme traže novu radnu snagu a više o ponudi poslova  na sajtu poslovi.infostud.com >>>

Trenutno prema podacima Infostuda, u Nišu se traži 428  radnika na upravo toliko pozicija. Poslovi su u samom centru grada i u široj okolini Niša, do 30 kilometara.

Na portalu poslovi.infostud.com postoji bogata baza slobodnih radnih mesta, a nivo stručnosti kao i obrazovanje variraju od osnovnog do visoko specijalizovanih pozicija i stručnosti.

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com