Zabava

Poslednja prilika za uživanje u predstavi “Muško-ženski svet”

Još samo nekoliko dana do premijere, a karte se brzo prodaju! 

“Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog doživljaja”, poručuju organizatori.

Brak, veza, izazovi prilagođavanja u zajednici sa partnerom, sve to u jednoj predstavi koja je obišla region i Evropu!

Nabavite svoje karte odmah na TICKETS.RS ili u prodajnim mestima Big Star travel, Infigo, Delfi, Hijeroglif knjižarama i OMV pumpama. 

Neša Bridžis, po pravom imenu Nenad Danilović, je istaknuti srpski stand-up komičar rođen 19. aprila 1980. u Beogradu. Svoj profesionalni angažman u svetu komedije započeo je 2010. godine, a do tada je prošao trnovit put, uključujući služenje vojnog roka i rad u pozorištu Atelje 212 kao dekorater. Postao je prepoznatljiv kroz pesmu “Ej, Riki Martine” i uspehom na YouTube platformi. Njegova karijera obuhvata preko 9 sati teksta, podeljenog u sedam predstava, a ističe se kao majstor imitacija i odličan improvizator. Sa stilom storytellinga, obišao je brojne države i učestvovao na raznim festivalima, uključujući i Tvoje lice zvuči poznato, gde je osvojio treće mesto. Njegove večeri komedije uvek privlače veliku pažnju publike

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com