DruštvoLica Niša

Posle parkinga za automobile, na bulevarskoj pijaci i parking za bicikle

Nakon što je rešen problem parkiranja kod pijace “Krive livade” na Bulevaru Nemanjića, JKP “Parking servis” postavilo je ramove i za bicikle.

Biciklisti postaju sve značajniji učesnici u saobraćaju i zbog toga se javila potreba da i oni imaju svoj parking. Parking za bicikle već postoji kod pijace “Tvrđava”, a sada, novim komunalnim uređenjem i bulevarska pijaca. Na predlog građana koji žive u ovom delu grada uređen je parking i staza za pešake.

Prostor oko ove pijace bio je problematičan zbog vanpijačne prodaje, ali i zbog nepropisno parkiranih vozila u kolovoznoj traci. Ovim uređenjem parkiranje „na četiri migavca“ na kolovozu i vanpijačna prodaja na trotoaru kod pijace „Кrive livade“ odlazi u prošlost.

Da podsetimo, od ponedeljka parking kod ove pijace biće pod sistemom naplate.

Parking mesta će pripadati crvenoj zoni, što znači da je parking ograničen na dva sata. Cena za prvi čas parkiranja iznosi 50 dinara, a za drugi 150 dinara. Plaćanje parkiranja vrši se slanjem SMS-a na broj 9181.

NEMA VIŠE PARKIRANJA NA ČETIRI MIGAVCA: Rešen problem parkiranja kod pijace „Кrive livade“

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nije ništa rešeno, tek sada će biti haos i po ulici i na trotoaru ako policija i komunalna milicija ne rade svoj posao i sprovode zakon. Ako stignu od privatnih obaveza u toku radnog vremena sa službenim kolima. Možda će komunalna milica da dođe sa službenim kolima upale rotaciju i sede u kolima i ne smeju da izađu iz njih jer će narod da ih tepa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com