Društvo

Posle nekoliko desetina godina, počela rekonstrukcija sekundarne mreže u selu Malča

Potpuno nova pumpa za vodu sa novim postoljem i postojećim motorom koji je sređen i spreman za rad, postavljena je u Malči, posle nekoliko desetina godina.

 

“Posle nekoliko desetina godina kupljena je potpuno nova pumpa za vodu,  a to se desilo baš u vreme ovog saziva Mesne zajednice. Ovom prilikom se zahvaljujemo društveno odgovornim firmama i preduzetnicima koje posluju na teritoriji našeg sela na pomoći prilikom kupovine ove nove pumpe, kao i na pomoći prilikom nekih prethodnih akcija za selo”, kazali su iz Saveta Mesne Zajednice u Malči.

Dodaju da, i ovaj put pozivaju meštane da počnu redovno da plaćaju račune za utrošenu vodu, u cilju poboljšanja vodosnabdevanja pomenutnog sela.

“Dobra komunikacije je pola završenog posla, dokaz za to je realizacija zajedničkih projekata, proisteklih na osnovu inicijativa građana, koje svakog dana slušamo. Zahvaljujući Gradu i gradonačelnici realizuje se projekta rekonstukcija sekundarne vodovodne mreže u Malči”, kazala je predsednica opštine Pantelej, na čijoj se teritoriji nalazi Malča, Nataša Stanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sve pohvale za ekipu iz Mesne zajednice koja se izborila za sve ovo.Sve najbolje,samo napred.

  2. SVAKA ČAST SVE POHVALE ZA OVAKAK VREDAN TRUD ŠTA ĆE SELJACIMA VODOVOD NJIMA TO NIJE POTREBNO KUPAT ĆE SE SA KIŠNICOM.SELJACI SE ČUJU NA USKIŠELJEN KUPUS ZA NJUH NETREBA NITI VODA NEKA IDU ŠTROKAVI I USMRĐENI NA POSAO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com