Društvo

Posle dužeg vremena stanovnici ulice u “Čalijama” dobiće asfalt, vodovod i kanalizaciju

Ulica Momčila Milovanovića u Čalijama dobiće vodovodnu mrežu, atmosfersku i fekalnu kanalizaciju, na zahtev građana.

Radovi se privode kraju, dužina celokupne mreže iznosi oko jedan kilometar.  Kako je najavljeno, ulica će ući u projektovanje što znači da će u narednom periodu dobiti i asfalt koji nikada nije ni imala.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski istakla je prilikom današnjeg obilaska radova u ovoj ulici da su urađene tri stvari o “jednom  trošku”, ali i dokaz da su se uvek osluškivale potrebe građana.

“Više od deset godina živim u Čalijama bez vode i kanalizacije. Tome je došao kraj jer mašine uveliko rade na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže. Mnogi obećavali, ali da je gradonačelnica Dragana Sotirovski ispunila obećanje koje je dala na prijemima građana. Do sada se, tvrdi, ovde teško živelo” na svaka tri meseca su morale da se prazne septičke jame, kaže Dragomir Zeljković iz ulice Momčila Milovanoća u Čalijama.

Radovi u Ulici Momčila Milovanovića biće završeni sredinom novembra, a vrednost radova je 13, 5 miliona dinara iz budžeta Grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Iznenađuje me promena kriterijuma mog kolege G. Milosavljevića, do juče crno o Gradonačelnici, a sada dizanje u zvezde – da li je to cena nameštenja u JKP Naissus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com