VideoZabava

POSLE 10 GODINA PONOVO ZAJEDNO. Novi spot niške grupe DING DONG (VIDEO)

Veliku popularnost niška grupa Ding Dong imala je u prvom talasu srpskog repa. Prepoznatljivi po šaljivim tekstovima, ali istovremeno tekstovima koji oslikavaju realan život, dominirali su na ovim prostorima i čini se u jeku najveće popularnosti svako od članova grupe krenuo je svojim putem. Uprkos velikoj pauzi, u okviru koje su se okupljali samo kada bi odradili neku svirku, ove Nišlije ističu da Ding Dong nikada nije prestao da postoji, već napominju da ih je samo život odveo na različite strane.

Posle tačno deset godina od poslednjeg spota, ljubitelji Ding Donga ponovo mogu da uživaju u njihovoj novoj pesmi. Spot je osvanuo na youtube kanalu i već osvojio mnoge simpatije. Radi se o šaljivoj pesmi o košarkašu Nikoli Jokiću, prvom Srbinu koji je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige.

“Okupio nas je zapravo CDS studio iz Niša. Njihova je ideja da se uradi pesma o Jokiću i smatrali su da smo mi taj bend koji može to da iznese. Ovaj studio radi i dokumentarni film o niškom hip hopu u kojem ćemo biti i mi”, priča za niške vesti Robert Kitanović.

Pesma i spot su urađeni u njihovom prepoznatljivom stilu, sa niškim naglaskom i neizbežnim basketom. Uradili su je brzo, jer im muzika iz srca nije izašla. U proteklom periodu su se okupljali, kažu, samo na nekim koncertima i gostovanjima. Za Niške Vesti najavljuju da će ponovo nastupiti u svom gradu. Ističu da je do toga došlo jer je publika drugačija, zapravo nema više tog broja ljudi koji sluša tu muziku. Roby R je u međuvremenu radio sa poznatom pevačicom Angelique iz Los Anđelesa, Marko je “trbuhom za kruhom” otišao u inostranstvo.

“Možda i grešim, bolje da nisam u pravu, a to ćemo potvrditi uskoro, jer imamo ponudu da nastupimo na Nišvilu. Planirano je da se organizuje niško hip hop veče, tako da ćemo ponovo svi iz ovog grada koji se bave ovom muzikom biti na okupu”, otkriva Roby.

Tekst za novu pesmu su pisali Bata i Marko iz grupe, muziku je radio Mića, dok je za gitaru bio zadužen Luka Radulović, kaže Robert i dodaje da se nada da će se pesma dopasti publici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com