PolitikaRegion

POSLANIK MILETIĆ: Izdvojiti sredstva za smanjenje zagađenja vazduha u Nišu! (FOTO, VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je izrazio zabrinutost u vezi sa zagađenjem vazduha u Nišu i uputio pitanje Ministarstvu zaštite životne sredine koje se odnosi na ovaj problem.

Na početku skupštinskog obraćanja Miletić je još jednom uputio saučešće porodici i prijateljima preminulog potpredsednika Skupštine akademika Muamera Zukorlića.

Miletić je, zatim, postavio pitanje Ministarstvu za zaštitu životne sredine koje se odnosi na zagađenost vazduha u Nišu.

“Grad Niš je najzagađeniji grad po svim merilima. Moje pitanje je, pošto je to veliki problem, da li ima mogućnosti da se iz budžeta opredeli više sredstva za zagađenje vazduha u Nišu? Siguran sam da će Vlada imati razumevanja, ako ne mogu da se obezbede sredstva iz budžeta, onda iz evropskih fondova “, predložio je MIletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. M. Miletić i B. Vasiljević imaju zajednički kritički stav o nebrizi u Nišu. Saglasni su da je učinak Gradonačelnice = 0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com