[adrotate group="12"]
[adrotate group="11"]
Region

Poslanik iz Svrljiga Milija Miletić sastao se u Skupštini sa predsednikom Slovenije

[adrotate group="27"]

Predsednik Slovenije Borut Pahor bio je u zvaničnoj poseti u Beogradu, a u Skupštini Srbije ga je posebno primio i pozdravio poslanik iz Svrljiga Milija Miletić, predsednik poslaničkog kluba prijatljstva.

On je Pahora u srdačnom razgovoru upoznao sa dobrom saradnjom Svrljiga sa tamošnjim gradovima i opštinama, poput Šenjerneja sa kojim je Svrljig pobratimljen, te Novog Mesta i drugih opština i gradova u Sloveniji.

[adrotate group="21"]
[adrotate group="13"]

Milija Miletić je rekao Pahoru da je iz Svrljiga, mesta blizu Niša koji je i centar jugoistočne Srbije. Iskoristio je priliku da predsednika Slovenije Boruta Pahora upozna sa prirodnim bogatstvima Svrljiga i samom položaju ove opštine, te da predloži da u ovoj godini budu ostvarena nova prijateljstva među predstavnicima privrednih subjekata iz Slovenije sa privrednicima iz Srbije, pogotovu iz Svrljiga i nišavskog okruga.

Predsednik Slovenije se dosetio da je Svrljig blizu Knjaževca gde je on proveo vojničke dane i istakao na prijemu da su Svrljig i Knjaževac veoma lepa mesta u kojima žive dobri ljudi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

[adrotate group="7"]
[adrotate group="8"]

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button