Društvo

Posle pola veka rekonstruiše se vodovodna mreža u Babičkom odredu

Posle više od pola veka počeli su radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Babički odredi, na teritoriji gradske opštine Palilula.

 

Foto: S.T.

“U Babičkom odredu i ulici Oskara Daviča rade se vodovodne mreže u kontinuitetu. U toku su radovi na kanalizacionoj mreži i u ulici Vukašina Mrnjavčevića, na vodovodnoj mreži u Žike Mitrovića i ulici Narodne medicine. U Učitelj Tasinoj počinje kompletno otvaranje radova, pripremni radovi su završeni , tako da u svih pet opština imamo aktivnosti. Rokovi su zacrtani i trudićemo se da ih ispoštujemo. Program Grada i finansiranje ide iz budžeta grada”, kazao je Zoran Prokić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju grada.

Predsednik opštine Palilula Bata Vučković kazao je da je ova ulica posle pedeset i više godina prvi put doživela da se kanalizaciona mreža da se proširi.

Foto: S.T.

“Očekujem da ćemo vrlo brzo i sve ovo poprečne ulice koje vode ka Vlaškom putu regulisati na jedan privremeni način i da ih do kraja godine uradimo struganom masom”, ističe Vučković.

Foto: S.T.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Изнанађују ме Н. Вести са цензуром реалних коментара – да се Б. Вучковић прикључује јефтином популизма, што је пракса Намештенице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com