Hronika

Posedovao drogu sa prostora Severne Makedonije

Pripadnici niške policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su K.J. (1964) iz Niša, kod koga je u ručnoj torbici, pronašla paket sa 224 grama marihuane, a u njegovom stanu bočicu sa 10 mililitara tečnosti nalik na ulje kanabisa i dve vagice za precizna merenja.

Sumnja se da pronađena droga potiče sa prostora Severne Makedonije.

K.J. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu, prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Još jedno hapšenje zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Niš, uhapsili su M.J. (1989) i I.S. (1984) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u vozilu kojim je upravljao M.J. pronašla paket sa oko pet grama heroina, dok je u stanu I.S. pronađen paketić sa manjom količinom marihuane, a u njegovom automobilu i vagica za precizna merenja.

Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji u Nišu.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com