Društvo

Posebne dozvole za parking za roditelje čija deca idu u vrtić “Bambi”

Roditelji čija deca idu u vrtić “Bambi”, na Bulevaru Nemanjića moći će da koriste parking uz posebnu dozvolu koje podrazumevaju maksimalno zadržavanje od deset minuta.

Roditelji i sada mogu da koriste taj parking, kako je kazala pomoćnica, gradonačelnice Vladislava Ivković, a u toku je postavljanje odgovarajuće procedure koja označava kome je parking namenjen i koliko se dugo može koristiti, u cilju veće bezbednosti, imajući u vidu da se radi o jednoj od najfrekfrentnijih saobraćajnica.

Foto: J.J.

“U toku je postavljanje saobraćajne signalizacije. U proceduri je postavljanje određene signalizacije koja označava kome je parking namenjen i u kom roku može koristiti. U dogovoru sa “JKP “Parking servisom” i JPU “Pčelicom” obezbediće se posebne dozvole kako bi na terenu bilo vidljivo da se na mestu parkirao roditelj koji je zaista i odveo dete u vrtić “Bambi, kazala je Ivković.

Ivković dodaje da će u narednih desetak dana šire obavestiti javnost i roditelje na koj način se koristi parking prostor i kome je namenjen.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com