Servisne

Posebna pravila i u Toplani

U skladu sa vanrednim merama Vlade Republike Srbije i Кriznog štaba Grad Niša, JКP „Gradska toplana” Niš je prilagodila svoje poslovanje i uvela posebna pravila u pružanju usluga korisnicima, koje su na snazi od 16. marta.

  • Svi radnici angažovani na intervencijama na terenu su u obavezi da prilikom izlaska i povratka sa terena izvrše dezinfekciju ruku, opreme i alata.
  • Zaposleni koji su angažovani na intervencijama u toplotnim podstanicama i zajedničkim prostorijama dužni su da nose zaštitnu masku i rukavice.
  • Zaposleni koji su angažovani na intervencijama u stanovima i ustanovama dužni su da nose zaštitnu masku, rukavice i hirurške navlake preko obuće.

U Toplani kažu i da Кorisnički servis i druge šalterske službe neće raditi i apeluju na građane da sve dopise, zahteve i sl. upućuju isključivo putem elektronske pošte na nitop@nitoplana.rs .

“Izvršena je kompletna dezinfekcija svih radnih prostorija, radionica i kotlarnica Gradske toplane, tako da se ulazak stranaka u prostorije preduzeća odobrava isključivo na osnovu odobrenja lica koje je zaduženo za sprovođenje mera sprečavanja širenja koronavirusa, a nakon dezinfekcije obuće, ruku i stvari koje unose uz obavezno merenje temperature termovizijskom kamerom. Sva službena vozila se dezinfikuju jednom dnevno”, saopštilo je ovo javno preduzeće.

 

Isporuka toplotne energije se obavlja redovno i bez ikakvih problema. Pozivni centar, kao i ekipe za hitne intervencije radiće svakog dana od 00 do 24 časa, tako da građani sve poremećaje u isporuci toplotne energije mogu prijaviti na telefone 018 4 239 188 i 0800 200 018.

“Naša je obaveza da se u ovom trenutku ponašamo odgovorno prema građanima i svim zaposlenima, tako da molimo sve građane da imaju razumevanja da se radi o vanrednim okolnostima. JКP „Gradska toplana” Niš daje sve od sebe, da i pored redukovane radne snage odgovori svim izazovima, a sve u cilju redovne i nesmetane isporuke toplotne energije ka svim korisnicima.”

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com