Društvo

Porodio suprugu u kolima na putu do bolnice

Marijan Petković iz sela Balajnca u blizini Merošine, porodio je svoju suprugu u kolima na putu do bolnice. U ranim jutarnjim časovima, kako kaže, supruga je osetila bolove i krenuli su do bolnice, ali negde na pola puta prođaj je počeo i on je shvatio da mora da preduzme stvari u svoje ruke, jer neće stići na vreme.

“Video sam da je bebina glavica već bila napolje, nisam se uplašio jednostavno odregovao sam brzo, jer sam morao da pomognem supruzi i bebi. Sve je proteklo kako treba i beba je dobro”, kazao je Petković.

On je dodao, da se porođaj odigrao ispred kuće akušerske sestre, koju inače poznaje, ali da ona baš u tom trenutku nije bila kod kuće.

“Pogodilo se baš tako da ona nije bila tu i morali smo ja i supruga sami, sa njom sam razgovarao telefonom. Kada je beba već bila napolje, umotali smo je i dao sam je supruzi, nakon toga sam nastavio da vozim do bolnice”, kazao je Petković.

Prema njegovim rečima, kada su stigli do porodilišta, lekari su bili pripremljeni za porođaj i bili su u čudu kada su videli da je sve već završeno.

“Bili su začuđeni zato što je porođaj gotov, ja sam im rekao da sam ja pomogao supruzi. Tada su pregledali bebu i sve je bilo u redu”, kazao je Petković.

Marjanu i Andrijani Petković, ovo je treće dete, rodila se devojčica Sara 3. 280 grama i dugačka 49 santimetra. U porodici Petkovića se slavilo do ranih jutarnjih sati, a ponosni tata je kazao, da sada ima još više iskustva i da za četvrto dete neće biti nikakvih problema.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com