Zabava

PORODIČNI VIKEND U BIOSKOPU VILIN GRAD 3. I 4. JUL

Niže cene ulaznica, Benlian food poklon, kokice i Mali Zabavnik za članove Porodičnog kluba

Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, 3. i 4. jula, u bioskopu Vilin Grad biće održan Porodični vikend, a na repertoaru će se naći nova sinhronizovana avantura “Luka” i razigrana priča “Zec Petar: Skok u avanturu“. Za članove Porodičnog kluba smo spremili niže cene ulaznica, Benlian food poklon, kokice i Mali Zabavnik!

 

O filmu Luka

Smešten u prelepom primorskom gradu, na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film Luka donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta, skrivenim ispod površine vode.

Pored filma Luka, na bioskopskom repertoaru će se naći i razigrana priča Zec Petar: Skok u avanturu.

Neko vreme je prošlo od kako su Petar Zec i Toma zakopali ratnu sekiru, barem prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti spostvenog vrta, Zec Petar otkriva celi novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči sve da rizikuje kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Ova porodična ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik i tako prilagođena najmlađoj publici.

Repertoar, trejlere i termine filmova pogledajte na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com