Društvo

Porodice koje su izgubile krov nad glavom usled požara poručuju: “Spavaćemo u šatorima!”

Porodice koje su izgubile krov nad glavnom usled požara u ulici Aleksandra Medvedeva, najavile su da će sutra, u nedelju 31. jula u 17 časova, posetiti mesto gde su nekada živele.  Oštećene porodice u znak protesta na to što problem njihovog stambenog zbrinjavanja nije rešen, postaviće šatore, boraviće i spavaće na mestu gde im je bio dom.

Oni pozivaju gradonačelnicu, zamenicu gradonačelnice, većnike, odbornike, narodne poslanike, medije i sve dobronamerne ljude, da posete mesto na kojima se dogodio požar.

Da podsetimo, montažne barake u Ulici Aleksandra Medvedeva požar je zahvatio 8. aprila nešto pre 20 časova, a u gašenju je učestvovalo 18 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila i dve ekipe Vojske Srbije.

Prema rečima stanara, vatra je zahvatila barake nakon što se zapalio dimnjak u jednom od stanova. Kućice su izgorele u potpunosti, a 10 porodica ostalo je bez krova nad glavom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com