Sport

Poražen Radnički na Čairu (VIDEO)

Niški tim oštećen u 39. minutu

U 24. kolu Superlige Srbije Spartak je u Nišu golom u finišu meča, savladao Radnički rezultatom 0:1(0:0).

U teškoj, pravoj prvenstvenoj utakmici, po vetrovitom vremenu i lošem terenu, viđena je jedna ne baš zanimljiva utakmica, u kojoj su se gosti bolje snašli, iskoristili jednu grešku domaće odbrane i odneli sva tri boda za Suboticu.

Domaćin je u prvom delu imao inicijativu i stvorio višr prilika, iako je najbolju propustio Spartak u 8. minutu kada je Kojić sjajno zaustavio šut Tufegdžića u situaciji “1 na 1”.

Moramo istaći i da je niški tim oštećen u 39. minutu kada sudija Čolović nije sankcionisao očigledno igranje rukom u šesnaestercu odbrambenog igrača Subotičana.

U drugom delu viđena je slična igra, s tim što je golman domaćih mladi Milorad Kojić, kako je vreme odmicalo bivao sve nesigurniji. Posle jedne od tih grešaka u 82. minutu Spartak je stigao do vođstva, a strelac je bio Šimura.

Nakon susreta oba trenera su se složila da je susret očekivano bio neizvestan i da su gosti zasluženo odneli sva tri boda.

Više sportskih vesti na SPORT JUGA

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com