Sport

Poraz niških odbojkaša u evropskom Kupu

Odbojkaši Niša ubedljivo su izgubili na prvom nastupu u Kupu CEV. Oni su u Finskoj poraženi sa 3:0 od tima Valepa, a priliku da poprave utisak imaće 21. decembra u hali Čair.

Nakon problema na putu za Sastamalu i kašnjenja leta, Nišlije su na odredište stigle svega šest sati pre početka utakmice, što se odrazilo i na igru. Tokom prva dva seta, bili su neprepoznatljivi, a dodatno su pogoršali situaciju odlični servisi domaćina. U drugoj deonici šansu su dobili i mlađi igrači. Tek u trećem periodu vratila se snaga niškim odbojkašima i vođeni Pavlovićem, Pržićem, Stojkovićem i Mijalkovićem tokom većeg dela čuvali su prednost. Međutim, u samom finišu, uz nekoliko greškaka izgubili su dugo čuvani plus i doživeli ubedljivi poraz.

Od ostalih srpskih predstavnika, Novi Pazar je slavio na domaćem terenu protiv Omonie sa Kipra, dok je Vojvodina izgubila u Ukrajini od ekipe Barkom Kažanji. Crvena zvezda se direktno plasirala među 32 najbolje ekipe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com