Promo vesti

Popusti do 70 odsto i koncert DARE BUBAMARE za sedmi rođendan FORUM šoping centra (VIDEO)

Forum šoping centar od 31. marta do 1. aprila obeležava sedam godina od otvaranja, a tim povodom za posetioce su tokom proslave obezbeđeni popusti do neverovatnih 70 odsto, bogat zabavni program kao i besplatan koncert folk zvezde Dare Bubamare.

Rođendanska žurka zakazana je za subotu 31. mart, koja počinje u 17 časova druženjem sa najmlađim posetiocima Foruma. Starije Nišlije očekuje zabavna igra „Ping Pong izazov“ za čije najuspešnije učesnike kao nagradu pripremamo dva vaučera u vrednosti od po 10,000 RSD za kupovinu u FASHION&FRIENDS, BATA, LEVI’S ili TOMMY HILFIGER radnjama. Top Form Plus održaće Piloxing trening oko 19,30h. Centralni događaj biće besplatan koncert folk zvezde Dare Bubamare, koji je zakazan za 20:30 časova na platou ispred Foruma. Tog dana hepicentar kupovine radiće do ponoći.

Forum šoping centar koji se proteže na 11,000 m² počeo je sa radom pre sedam godina i kroz njega je od tada prošlo preko 27 miliona posetilaca. Protekle godine prosečna poseta bila je oko 12,6 hiljada dnevno.

„Zahvalni smo Nišlijama i njihovim gostima što nam svakodnevno pokazuju da smo i dalje hepicentar kupovine. To najbolje potvrđuje cifra od oko 4,2 miliona posetilaca koji su posetili naš centar samo tokom 2017. godine. Trudimo se da svaki mesec organizujemo atraktivne i zanimljive događaje, koje uvek prate i popusti u prodavnicama, što naši posetici posebno cene. Takođe, osluškujemo potrebe i interesovanja naših građana i prilagođavamo se tome. U poslednjih godinu dana otvorili smo LC WAIKIKI, PANDORU i IQOS!“, izjavio je Tomislav Savić, direktor Forum šoping centra.

Prvi čovek centra je istakao da posetioci i u narednom periodu mogu očekivati niz zanimljivih aktivnosti, atraktivne popuste, besplatne koncerte i uvek udoban šoping u centru.

 

 

 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close