Društvo

Popust za porodice sa troje ili više dece

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisao je Ugovor o uslovima članstva Grada Niša u Udruženju „POКRET ZA DECU TRI PLUS“ ČAČAК sa zastupnikom ovog udruženja Vladicom Gavrilovićem.

Pristupanjem ovom Udruženju obezbeđuju se benefiti porodicama sa troje ili više dece ,koje će dobiti kartice kojim ostvaruju popuste kod pravnih i privrednih subjekata.

Ovim Ugovorom uređuju se prava i obaveze Grada i Udruženja, u cilju pristupanja Grada u članstvo Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka i regulisanja pitanja uplate članarine kao sredstava kojima se obezbeđuje održivost rada Udruženja i ostvarivanja njegovih ciljeva na teritoriji Grada Niša.

Pristupanju ovom Udruženju  obezbeđuju se benefiti porodicama sa troje i više dece, koje će dobiti kartice kojima ostvaruju popuste kod pravnih i privrednih subjekta. Porodice sa troje i više dece već od iduće nedelje mogu da se prijave Gradskim opštinama na čijim terotorijama žive kako bi ostvarili pravo na ove kartice koje su besplatne.

“Zbog toga nam je drago  da grad pristupa ovom Udruženju jer ćemo na taj način pomoći i podržati porodice sa troje i više dece, a najiskrenije se nadamo da će im ova pomoć značiti”, rekla je gradska većnica Tijana Đorđević Ilić.

Vladica Gavrilović je ispred Udruženja “Pokret za decu tri plus” naveo da će i sva gradska preduzeća ući u ovaj program, uključujući sportske centre, pozorišta i druga preduzeća, te da će biti animirane i neke kompanije koje još uvek nisu u ovom programu.

Skupština grada Niša ranije je donela Odluku o pristupanju grada Niša u članstvo Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka, koja propisuje da Grad, danom prijema u članstvo Udruženja, prihvata iznos članarine koji je utvrđen Odlukom Skupštine Udruženja „Pokret za decu tri plus“.

Udruženje se obavezuje da sredstva dobijena na ime članarine koristi za obezbeđivanje ponosnih kartica „Cena minus za 3+“ namenjenih svim porodicama sa troje i više dece na teritoriji grada Niša, a kojim karticama će porodice ostvariti popust u pravnim i privrednim subjektima tokom perioda članstva grada Niša u Udruženju.

Udruženje se obavezuje da napred navedene kartice dostavi Gradu odmah po njihovoj izradi, kako bi iste bile uručene krajnjim korisnicima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com