DruštvoEkonomija

Popularni SMOOTHIE SHOP proslavio sedmi rođendan

Jedinstveni niški Smoothie Shop, nutricioniste Ivane Nikolić Jovanović proslavio je ovog vikenda sedmi rođendan i godine uspešnog poslovanje tokom kojih je gradio ime a izgradio pravi niški brend – Ivanin Smoothie Shop.

Ova mala skrivena radionica zdrave hrane u srcu grada pravo je utočište za ljubitelje zdrave hrane, oaza za sve one koji bi da očuvaju ono nešto što nam je ostalo da jako kuca u grudima. I upravo to što kuca u grudima vodilo je ovu hrabru ženu do uspeha koji danas može da se meri godinama, a moglo bi se reći i tonama… jer ako se budu brojali svi oni obroci koje je ova divna posvećena žena spremila za Nišlije, ljude iz regiona, kao i goste grada to bi moglo da izađe i na ko zna koliko tona. Ono na šta je Ivana ponosna jeste da je “na njen kazan bio” i sam Novak Đoković koji je boravio u Nišu kada je naš grad bio domaćin Dejvis kupa pre nekoliko godina.

Ivana kaže da su godine samo broj… ali je za vikend vrlo rado i uz puno radosti oduvala broj sedam u obliku sveće sa naravno posne torte koju je spremila za goste i prijatelje koji su uz odličnu muziku popularnog niškog benda La kampanela proslavili sedmi rođendan Smoothie Shop-a.

U društvu prijatelja, saradnika a pre svega ljudi koji podržavaju njen rad vlasnica i nutricionista Ivana Nikolić Jovanović dirnuta pažnjom rado je poslužila divnu hranu koja se spravlja u ovoj maloj kući dobrog zdravlja.

“Blažen je onaj koji svojom srećom može da obgrli sve ljude oko sebe! Blaženstvo je moje trajati sedam godina, biti svoja (a pomalo i vaša), istrajna, uporna i vredna! Vaša Iva sa zadovoljstvom spremaće i dalje za vas”, poručila je povodom rođendana ova vredna Nišlijka.

Za ovih sedam godina rada Ivana je puno radila, usavršavala svoje recepture i velikom posvećenošću napravila pravi brend – Ivanin Smoothie Shop, jer kad se u Nišu kaže Smoothie asocijacija je uvek Ivana složiće se mnoge Nišlije.

Nije uvek bilo lako poslovati, ona to najbolje zna, godine korone donele su nove izazove i trendove koja je ona oberučke priglila i pretvorila ih u svoje uspehe – jer ona drugačije i ne ume.

Srećno Smoothie Shop i na radost svima, svima nama!

Promo: Smoothie Shop; Foto: SOUTH AGENCY

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com