Servisne

Popravke na mreži u Donjoj Vrežini, naselju “9. maj”, Sečanici i Prvoj Kutini

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na popravci kvarova u mnogim niškim ulicama u naseljima “9. maj”, Sečanici, i Prvoj Kutini.

POPRAVKA KVARA U DONjOJ VREŽINI
Voda na ulici, potreban je iskop u Donjoj Vrežini, u ulici Skopskoj, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donja Vrežina.
KVAR NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ
Izbija voda i otiče u garažu, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Vojnika Radeta Antonovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 u pomenutoj ulici.
POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ
Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 78a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.
KVAROVI NA MREŽI U ULICI LjUBOMIRA NIKOLIĆA
Voda na površinii, potreban je iskop jer je servisni ventil asfaltiran u ulici Ljubomira Nikolića, kod boja 12, kao i ispitivanje kvara kod broja 23. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ljubomira Nikolića.
POPRAVKA KVAROVA U SELU SEČANICA
Voda na površini, potrebni su iskopi iznad crkve, u Lepeničkoj ulici i u ulici Jovana Rajića (sokak). Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Sečanica.
INTERVENCIJA U ULICI DRUGOG SRPSKOG USTANKA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Drugog srpskog ustanka, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u istoimenoj ulici.
POPRAVKA KVARA U PRVOJ KUTINI
Voda curi na šiber ventilu, potreban je iskop u Prvoj Kutini, u Prvokutinskoj ulici, kod autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Prva Kutina i delu Prvokutinske ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com