Servisne

Popravke kvarova na prvim ventilima

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosabdevanju na nekoliko lokacija u gradu:

POPRAVKA KVARA U ULICI STANOJA GLAVAŠA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša, kod broja 37. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša.

KVAR NA MREŽI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Vinogradarskoj ulici, kod brojeva 4 i 22. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vinogradarskoj i okolnim ulicama: Čonićevo sokače, Čarenska, Kralja Milutina, Umetnička.

INTERVENCIJA U NIŠKOJ BANjI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 41. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

PRODUŽETAK RADOVA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, nastavlja se iskop na Mramorskom brdu, preko puta “Frikoma“. Zbog zamene priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Mramorsko brdo.

POPRAVKA KVARA U VIKEND NASELjU PORED SUPOVCA

Voda na površini, potrebna je intervencija u Vikend naselju, kod sela Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Vikend naselja.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Svrljiškoj 8, Geteovoj 17, u naselju Donja Vrežina – Dragutina Živkovića 11, Nikole Kopernika 5, u naselju Kitice – Karađorđeva 128, Todora Milovanovića 55, u naselju Branko Bjegović – dr Miloša Đorića 20, Dušana Trivunca 3a, selo Trupale – Nišavska 40, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u Šumatovačkoj ulici.

Provera priključka u Rentgenovoj 6
Provera kanalizacije zajedno sa NIŠ STAN-om radi utvrđivanja nadležnosti za Bulevar Nemanjića 78.

Ispiranje 2 spec vozila Ko205 i Ko207 u ulici Tome Rosandića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com